Sorrento en omgeving

De leukste uitstapjes

Wijnproeverij

Proef zelf de fantastische wijnen Nero del Tasso en Bianco del Tasso... De toppers van wijnhuis De Angelis. Raffaella de Angelis is uw gezellige gastvrouw, haar vader vertelt u alles over de geschiedenis en het maken van wijn en als u geluk heeft, heeft haar moeder iets lekkers in de oven staan.


Bezoek de website

Amalfi kust

De Amalfikust wordt vanwege natuurschoon en cultuurgeschiedenis beschouwd als een van de mooiste kusten ter wereld. Ze staat op de wereld-erfgoedlijst van UNESCO. Plan uw bezoek met Felicia, de lokale reis-specialist. Zij maakt u wegwijs in oa. de mooie stadjes Positano, Praiano of Ravello. Of boek een fietstour met een Nederlandstalige gids.


Bezoek Salerno Travel

Capri

Met de ferry bent u binnen een half uur in Capri of Napels. Neem vanaf de haven in Capri de kabelbaan en geniet van het uitzicht vanaf het plein, La Piazzetta. In Napels kunt u PompeÏ bezoeken en gaat u natuurlijk naar de oudste en beste pizzeria, Da Michele... Duurt even, maar dan heb je ook wel wat!!


Bezoek wikipedia

Vervece Charters

Huur een privé boot met kapitein en verken de omgeving via het water. Nando en zijn team staan garant voor een schitterende dag op het water. Vaar rond Capri en bezoek de Blauwe grotten en de "Tunnel of love". Of vaar langs de schitterende Amalfi kust en bezoek Positano, Praiano, Amalfi en Ravello. 


Bezoek de facebookpagina