The Best of Campania

Wie zijn wij?

Aangenaam...wij zijn Ronald en Caroline en wij zijn verslingerd aan al het moois wat de Italiaanse regio Campania te bieden heeft.

Ronald komt al sinds zijn vroege kinderjaren op bezoek bij zijn familie in Sorrento en was toen al het liefste bij 'Nonna' in de keuken om te kijken hoe zij de heerlijkste gerechten op tafel toverde...en stiekem overal even van proeven natuurlijk. De passie voor koken is gebleven en nu staat hij, samen met Caroline, in diezelfde Italiaanse keuken om bij tante Tilly de kunst van het Italiaanse koken af te kijken. Het is dan ook niet vreemd dat bij ons thuis vaak gerechten op tafel staan die zijn oorsprong hebben in die gezellige, kleine Italiaanse keuken. De hechte familieband, de liefde voor het land en de bevlogenheid van onze Italiaanse neven Mauro en Frank houden de band met en de passie voor Campania springlevend.

Voorheen reisden we met een minimum aan bagage naar Sorrento, om compleet afgeladen met lekkers en moois terug te reizen. We bleven maar tegen nieuwe, mooie en lekkere producten aanlopen en de hobby liep uit de hand. We besloten onze passie niet langer voor onszelf en onze nabije vrienden en familie te houden, maar een groter Nederlands publiek kennis te laten maken met al die schatten. Campania Finest was een feit! Nu komt elke mooie fles wijn, zongerijpte olijf, smaakvolle likeur, handgemaakte schaal en elk ander ambachtelijk product, zorgvuldig opgeladen, op pallets naar Nederland.

Geholpen door onze kennis van de regio en het netwerk van onze Italiaanse familie, zijn we in staat nauwe banden te onderhouden met lokale, vaak kleine, producenten. Daarbij reizen we nog regelmatig zelf af naar Sorrento om het contact met onze leveranciers te onderhouden en de mooiste producten zelf te selecteren. En dat is beslist geen straf!!

Op 2 november 2018 hebben we aan de Turfkade in Brielle onze Campania Finest winkel geopend. In de winkel vind u een scala aan streekprodukten en kunt u veel van deze produkten proeven. Daar alles rechtstreeks van de producent komt en seizoens- afhankelijk zijn, kan het assortiment wisselen, afhankelijk van de oogst of de periode waarin producten leverbaar zijn. Volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van het assortiment en daarvan te profiteren.

Heeft u vragen, tips of speciale verzoeken? Dan horen wij dat graag!