Vinicola De Angelis

Sorrento, Italië

A bottle of wine contains more philosophy than all the books in the world

(Raffaele De Angelis)

Tegenover de prachtige golf van Napels met zijn spectaculaire uitzicht op de zee vinden we het wijnbouwgebied en de kelders van de familie De Angelis.

Raffaele De Angelis richtte in 1936 het familiebedrijf op dat door zijn familie werd voortgezet met dezelfde passie en toewijding die overal in Napels wordt gerespecteerd.
Gioacchino is zowel directeur van commercieel bestuur als verantwoordelijk voor wijnproductie en technologie.

Onder toezicht van Angelo Valentino wordt de productie van de prachtige en bijzondere wijnen van piedirosso, aglianico, coda di volpe en falanghina.

Het bedrijf produceert jaarlijks 250.000 flessen wijn, geteeld op basis van druiven die zijn geteeld in de lokale heuvels en gedistilleerd in moderne metalen containers en vaten

De beroemde rode wijn, Nero del Tasso, is gerijpt in vaten gedurende 12 maanden gevolgd door 12 maanden in fles. De gerespecteerde Bianco del Tasso, een witte wijn samengesteld door verschillende druiven, is twaalf maanden gerijpt.

Alle wijnen van de familie De Angelis weerspiegelen hun wijsheid, kennis en ervaring met het verbouwen van druiven tot een moderne productie-evolutie